Polední menu
Týden 15.4. - 19.4.2024 |
||
---|---|---|
Pondělí 15. 4. |
||
Uzený vývar se zeleninou, vejcem a těstovinou (1,3,7,9) | 35,- | |
1. Pečené výpečky z krůtích spodních stehen, kysané zelí, bramborové špalíčky (1,3,7,12) | 157,- | |
2. Kuřecí medailónky s rokfórovou omáčkou, barevné těstoviny (1,3,7) | 155,- | |
3. Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory s cibulkou a kudrnkou, nakládaná okurka (1,3,7) | 156,- | |
4. Salát z černé čočky belugy s frisse salátem, cherry rajčetem a okurkou, grilované kuřecí nugety, pesto, dresing (1,3,7) | 155,- | |
5. Vepřový steak z krkovice na grilu s hoisin omáčkou, restované čínské nudle se žampiony (1,3,7) | 165,- | |
Úterý 16. 4. |
||
Gulášová s bramborem (1,9,12) | 35,- | |
1. Segedínský guláš speciál z vepřové plece, houskové knedlíky (1,3,7,12) | 154,- | |
2. Špagety s boloňskou omáčkou a kuřecím masem sypané cheddar sýrem (1,3,7) | 155,- | |
3. Smažená vepřová kapsička s anglickou slaninou a hermelínem, bramborová kaše, nakládaná okurka (1,3,7) | 158,- | |
4. Smažená kuřecí křidélka v kukuřičné strouhánce, BBQ dresing, salát red coleslaw, pita chléb (1,3,7) | 157,- | |
5. Hovězí roštěná s hořčicovou omáčkou, smažené krokety (1,3,7,9) | 175,- | |
Středa 17. 4. |
||
Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,7,9,12) | 35,- | |
1. Pečená staročeská bašta (vepřová krkovice, uzená krkovice), střapečky se zelím a cibulkou (1,3,7,12) | 156,- | |
2. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, červené zelí, cibulka na sádle (1,3,7) | 157,- | |
3. Kuřecí steak zapečený se sušenými rajčaty a mozzarellou, bylinkový kuskus, zeleninový salátek (1) | 155,- | |
4. Zeleninový salát s ledovým salátem, grilované krevety a kousky lososa, limetkový dip, bageta (1,3,4,7) | 157,- | |
5. Jehla z panenské svíčkové s anglickou slaninou, paprikou a červenou cibulí, pečené půlky brambor, česnekový dresing (1,3,7) | 165,- | |
Čtvrtek 18. 4. |
||
Čočková s klobásou (1,9) | 35,- | |
1. Zabíjačkový guláš zdobený křenem, houskové knedlíky (1,3,12) | 154,- | |
2. Kuřecí nudličky KUNG – PAO, dušená rýže (1,12) | 155,- | |
3. Bavorské vdolečky s tvarohem a povidly (1,3,7) | 154,- | |
4. Trhané listy salátů s kousky kedlubny, křepelčí vajíčko, plátky šunky a sýra, bylinkový dresing, česneková bageta (1,3,7) | 156,- | |
5. Restované nudličky z panenské svíčkové, linguini s houbami, cibulkou a pnchettou, demi – glace (1,3,7) | 165,- | |
Pátek 19. 4. |
||
Couračka s bramborem a smetanou (1,7,9,12) | 35,- | |
1. Pečené kuřecí stehno na divoko, červené zelí, chlupaté knedlíky (1,3,7,12) | 154,- | |
2. Filírovaný kuřecí filet, bramborové noky se špenátem, smetanou a parmezánem (1,7) | 158,- | |
3. Smažený karbanátek z mletého masa s kousky anglické slaniny, bramborová kaše, rajčatový salát s červenou cibulkou (1,3,7) | 155,- | |
4. Double sandwich plněný ledovým salátem, okurkou, uzeným lososem, kapary dresing, smažené hranolky (1,3,7) | 159,- | |
5. Vepřový steak TOMAHAWK, restované fazolové lusky s česnekem a slaninou, pečené mini brambory, dresing (1,3,7) | 199,- |