Polední menu

Týden 30.1. - 3.2.2023

Pondělí 30. 1.

Hovězí vývar se zeleninou a tarhoňou 35,-
Kuřecí soté s limetkovou šťávou, zeleninou a bambusovými výhonky, rest. čínské nudle s teriyaki omáčkou 148,-
Pečený vrabec z vepřové plece na česneku a kmínu, dušené zelí, chlupaté knedlíky se smaženou cibulkou na sádle 146,-
Přírodní medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou na kroupovém risottu s pancettou, česnekem, rukolou a čerstvými shiitake, kompot z červené řepy 159,-
Smažené žampiony, vařené brambory, pažitkový dip, ledový salát se zeleninou 144,-
Variace listových salátů s cherry rajčaty, mangem, kuřecím masem, malinovým vinaigrette a opečeným toustem 147,-
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylinkami 239,-

Úterý 31. 1.

Zeleninový krém se smetanou 35,-
Smažené kuřecí řízečky v panko strouhánce s lehkým bramborovým salátem se salátovou okurkou, červenou cibulkou, koprem a zakysanou smetanou 153,-
Plněný wrap hovězím burgrem s římským salátem, BBQ majonézou, cibulovou marmeládou, steakové hranolky 165,-
Kuřecí prsíčko s bramborovými šiškami s česnekem a špenátovo-smetanovou omáčkou, zdobené sýrem pecorino 152,-
Uzená krkovice s čočkou na kyselo a sázeným vejcem, nakládaná okurka, cibulka na sádle 144,-
Čerstvá zelenina se salátem Pak choi, hovězí šunkou, balkánským sýrem, dresink, toustové krutony 148,-
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylin 239,-

Středa 1. 2.

Dršťková polévka 35,-
Kuřecí souvlaki marinované v česneku, citronové šťávě a tymiánu s řeckým zeleninovým salátem, jogurtovým dresinkem a opečenou ciabattou 147,-
Smažená vepřová krkovice potřená česnekem, pečené brambory s anglickou slaninou a pažitkou, okurkový salát s kefírem 149,-
Filírované kuřecí prsíčko na risottu z těstovinové rýže s pečenou dýní hokaido, cuketou, rukolou a pažitkovým pestem, jemná smetanová omáčka 152,-
Těstoviny linguine s uzeným lososem, smetanou a kapkou brandy, rukola a Grana padano 157,-
Zeleninový salát s kuskusem, variací salátů, cherry rajčaty, tuňákem a dresinkem 148,-
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylinkami 239,-

Čtvrtek 2. 2.

Uzený vývar se zeleninou, česnekem, bramborem a bulgurem 35,-
Přírodní čivabčiči z mletého vepřového masa s hořčicí a cibulí, vařené brambory 145,-
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané sýrem, salátek z červeného hlávkového zelí 144,-
Špikované hovězí zadní s rajskou omáčkou na kořenové zelenině, houskové knedlíky 155,-
Jablková žemlovka s brusinkami, skořic. cukrem, salát z čerstvého ovoce v pomerančovým džusu 144,-
Římský salát se zeleninou, restovanými žampiony, filírované vepřové karé, česnekový dresink, opečená bagetka s bylinkovým pestem 148,-
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylinkami 239,-

Pátek 3. 2.

Gulášová polévka 35,-
Grilovaná vepřová kotleta se slaninovým chipsem, smaženými cibulovými kroužky a omáčkou z hrubozrnné hořčice, domácí americké brambory pečené v troubě 149,-
Smažená vinná klobása, bramborová kaše s máslem, tomatový salát s cibulí 146,-
Špenátové tagliatelle s créme fraiche, hlívou ústřičnou, pancettou, šalotkou, sýrem pecorino a kuřecím prsíčkem 153,-
Pomalu tažená vepřová líčka se šípkovou omáčkou, variace knedlíků 159,-
Plněný lilek kuřecím masem s rajčaty, česnekem a bazalkou, zapečené variací sýrů, trhané listy salátů dochucené citrusovým vinaigrette 147,-
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylinkami 239,-