Polední menu
Týden 21.4. - 25.4.2025 |
||
---|---|---|
Pondělí 21. 4. |
||
VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ – ZAVŘENO! | 0,- | |
Úterý 22. 4. |
||
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,7,12) | 35,- | |
1. Vepřový steak z krkovice s pikantní smetanovou omáčkou, bramborové gnocchi s cibulkou a hlívou ústřičnou (1,3,7) | 157,- | |
2. Čočka na kyselo s opečenou klobásou, sázeným vajíčkem, cibulka na sádle, nakládaná okurka, (1,3) | 154,- | |
3. Smažená rybí treska, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,4,7) | 156,- | |
4. Zeleninový salát s trhanými barevnými listy, filírovaný kuřecí filet marinovaný v pestu, dresing, opečená ciabatta (1,3,7) | 159,- | |
5. (MINUTKOVÉ JÍDLO) 150g RETRO – Smažený sýr se šunkou, smažené steakové hranolky, tatarská omáčka, fresh salátek (1,3,7,9,10,12) | 179,- | |
Středa 23. 4. |
||
Krkonošská bramboračka s uzeným masem (1,3,9,12) | 35,- | |
1. Pečené výpečky z vepřového boku, hlávkové bílé zelí, bramborové špalíčky (1,3,7) | 158,- | |
2. Kuřecí filet se šunkou zapečený sýrem camembert, pečené mini brambory ve slupce, brusinková mayo (1,3,7) | 159,- | |
3. Smažená variace řízečků (kuřecí, kotleta), šťouchané brambory, nakládaná okurka (1,3,7) | 162,- | |
4. Pečené papriky plněné kuřecím masem, cibulovou marmeládou, zapečené sýrem, salát ze sekaných listových salátů, jogurtový dip (1,3,7) | 159,- | |
5. (MINUTKOVÉ JÍDLO) 150g Linguine těstoviny s domácím pestem, sušenými rajčaty, česnekem a rukolou, grilovaný filet lososa, citrónový olej (1,3,4,7) | 189,- | |
Čtvrtek 24. 4. |
||
Gulášová s bramborem (1,12) | 35,- | |
1. Bryndzové halušky s kousky opečené anglické slaniny s cibulkou na sádle (1,3,7) | 156,- | |
2. Zapečené francouzské brambory s uzeným masem a vejcem, coleslaw salát (1,3,7,12) | 154,- | |
3. Variace ovocných kynutých knedlíků (borůvkové a jahodové) se sladkým tvarohem, melounový salát s mangem (1,3,7) | 154,- | |
4. Mix fresh salát, grilovaná kukuřice a řapíkatý celer, křupavá křidélka Bufallo Wings, farmářský dresing (1,3,7) | 159,- | |
5. (MINUTKOVÉ JÍDLO) 200g Grilovaná vepřová krkovička DUROCK, restované fazolové lusky s česnekem a panchettou, opečené brambory ve slupce, česnekový dip (1,3,7) | 220,- | |
Pátek 25. 4. |
||
Hovězí vývar se zeleninou a těstovinovou rýží (1,3,7,9,12) | 35,- | |
1. Pečené králičí stehno na smetaně, houskové knedlíky (1,3,6,7,9,10,12) | 165,- | |
2. Hovězí roštěná s cibulovým čatní a sázeným vejcem, omáčka z lesních hřibů, pečené brambory grenaille, (1,3,7) | 169,- | |
3. Smažený kebab z mletého masa, sweet chilli dip, ledový salát, balkánský sýr, šťouchané brambory (1,3,7) | 158,- | |
4. Jarní zeleninový salát s kousky manga, cherry rajčat, tofu sýra a okurky, dresing, opečená ciabatta (1,3,7) | 157,- | |
5. (MINUTKOVÉ JÍDLO) 200g Kuřecí steak zapečený mix strouhaných sýrů, bramborové noky s omáčkou z pečených paprik a máslové dýně, fresh salátek (1,3,7) | 189,- |
POLEDNÍ MENU PODÁVÁME OD 11:00 – 14:00 HOD. ALERGENY NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY. Jídla slouží k okamžité spotřebě.