Polední menu
Týden 30.1. - 3.2.2023 |
||
---|---|---|
Pondělí 30. 1. |
||
Hovězí vývar se zeleninou a tarhoňou | 35,- | |
Kuřecí soté s limetkovou šťávou, zeleninou a bambusovými výhonky, rest. čínské nudle s teriyaki omáčkou | 148,- | |
Pečený vrabec z vepřové plece na česneku a kmínu, dušené zelí, chlupaté knedlíky se smaženou cibulkou na sádle | 146,- | |
Přírodní medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou na kroupovém risottu s pancettou, česnekem, rukolou a čerstvými shiitake, kompot z červené řepy | 159,- | |
Smažené žampiony, vařené brambory, pažitkový dip, ledový salát se zeleninou | 144,- | |
Variace listových salátů s cherry rajčaty, mangem, kuřecím masem, malinovým vinaigrette a opečeným toustem | 147,- | |
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylinkami | 239,- | |
Úterý 31. 1. |
||
Zeleninový krém se smetanou | 35,- | |
Smažené kuřecí řízečky v panko strouhánce s lehkým bramborovým salátem se salátovou okurkou, červenou cibulkou, koprem a zakysanou smetanou | 153,- | |
Plněný wrap hovězím burgrem s římským salátem, BBQ majonézou, cibulovou marmeládou, steakové hranolky | 165,- | |
Kuřecí prsíčko s bramborovými šiškami s česnekem a špenátovo-smetanovou omáčkou, zdobené sýrem pecorino | 152,- | |
Uzená krkovice s čočkou na kyselo a sázeným vejcem, nakládaná okurka, cibulka na sádle | 144,- | |
Čerstvá zelenina se salátem Pak choi, hovězí šunkou, balkánským sýrem, dresink, toustové krutony | 148,- | |
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylin | 239,- | |
Středa 1. 2. |
||
Dršťková polévka | 35,- | |
Kuřecí souvlaki marinované v česneku, citronové šťávě a tymiánu s řeckým zeleninovým salátem, jogurtovým dresinkem a opečenou ciabattou | 147,- | |
Smažená vepřová krkovice potřená česnekem, pečené brambory s anglickou slaninou a pažitkou, okurkový salát s kefírem | 149,- | |
Filírované kuřecí prsíčko na risottu z těstovinové rýže s pečenou dýní hokaido, cuketou, rukolou a pažitkovým pestem, jemná smetanová omáčka | 152,- | |
Těstoviny linguine s uzeným lososem, smetanou a kapkou brandy, rukola a Grana padano | 157,- | |
Zeleninový salát s kuskusem, variací salátů, cherry rajčaty, tuňákem a dresinkem | 148,- | |
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylinkami | 239,- | |
Čtvrtek 2. 2. |
||
Uzený vývar se zeleninou, česnekem, bramborem a bulgurem | 35,- | |
Přírodní čivabčiči z mletého vepřového masa s hořčicí a cibulí, vařené brambory | 145,- | |
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sypané sýrem, salátek z červeného hlávkového zelí | 144,- | |
Špikované hovězí zadní s rajskou omáčkou na kořenové zelenině, houskové knedlíky | 155,- | |
Jablková žemlovka s brusinkami, skořic. cukrem, salát z čerstvého ovoce v pomerančovým džusu | 144,- | |
Římský salát se zeleninou, restovanými žampiony, filírované vepřové karé, česnekový dresink, opečená bagetka s bylinkovým pestem | 148,- | |
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylinkami | 239,- | |
Pátek 3. 2. |
||
Gulášová polévka | 35,- | |
Grilovaná vepřová kotleta se slaninovým chipsem, smaženými cibulovými kroužky a omáčkou z hrubozrnné hořčice, domácí americké brambory pečené v troubě | 149,- | |
Smažená vinná klobása, bramborová kaše s máslem, tomatový salát s cibulí | 146,- | |
Špenátové tagliatelle s créme fraiche, hlívou ústřičnou, pancettou, šalotkou, sýrem pecorino a kuřecím prsíčkem | 153,- | |
Pomalu tažená vepřová líčka se šípkovou omáčkou, variace knedlíků | 159,- | |
Plněný lilek kuřecím masem s rajčaty, česnekem a bazalkou, zapečené variací sýrů, trhané listy salátů dochucené citrusovým vinaigrette | 147,- | |
Medailonky z hovězí svíčkové s demi-glace na italském dýňovém risottu s bílým vínem, restovanou pancettou a bylinkami | 239,- |